Kočičí tráva a šanta kočičí: Zábavné a zdravé pamlsky

Mačacia tráva a šanta mačacia: Zábavné a zdravé maškrty

Čo je mačacia tráva a šanta mačacia?

Mačacia tráva, obvykle z druhu trávy zvanej zelená tráva , je pre mačky prirodzeným zdrojom vlákniny , ktorá pomáha pri trávení a čistí ich zažívací trakt. Obsahuje dôležité minerálne látky a vitamíny , ktoré mačkám dodávajú potrebné živiny. Mačacia tráva je vhodná pre všetky vekové kategórie mačiek a mala by byť súčasťou ich jedálnička.

Šanta mačacia, známa aj ako catnip, je rastlina, ktorá vyvoláva u mačiek radostné a hravé správanie. Obsahuje látku zvanú nepetalaktón, ktorá stimuluje nervový systém mačiek a vyvoláva euforické reakcie. Jej vôňa môže mačky upokojiť, môže u nich navodiť dokonca aj stav blaženosti. Niektoré mačky môže jej omamná vôňa motivovať k hre alebo v nich vzbudiť zvedavosť.

Hlavné prínosy mačacej trávy a šanty mačacej

  • Mačacia tráva pomáha pri čistení celého tráviaceho traktu a predchádza tvorbe chlpových bezoárov (guľa z chlpov v žalúdku).
  • Obsahuje dôležité minerálne látky a vitamíny, ktoré dopĺňajú stravu mačiek.
  • Šanta mačacia pôsobí na mačaciu psychiku, môže ich upokojiť alebo naopak motivovať k hre.
  • Pestovanie mačacej trávy a šanty doma je ľahké a mačky si tak môžu užívať čerstvé rastliny.

Na našom e-shope ponúkame širokú škálu produktov s mačacou trávou a šantou mačacou, ktoré vašim maznáčikom prinesú zábavu a prospech pre zdravie. Preskúmajte našu ponuku a doprajte svojmu kocúrkovi to najlepšie!

Na našom e-shope nájdete

Hryzacie tyčinky z mačacej trávy

Pre mačky, ktoré rady žujú, máme v ponuke hryzacie tyčinky z mačacej trávy . Tieto prírodné maškrty nielen zaisťujú zábavu, ale tiež pomáhajú udržiavať zdravé zuby a ďasná. Vaša mačka si ich zamiluje!

[shortcode id="66d5af66f9df29ffe958bc1c" name="Blog - Hryzacie tyčinky z mačacej trávy" layout="Single Product"]

Catnip gule na stenu

Ďalším skvelým produktom sú catnip gule na stenu . Tieto hračky sú navrhnuté tak, aby ich mačky mohli olizovať a hrať sa s nimi, čo im pomáha udržiavať zdravé zuby a zároveň ich zabaví. Na našom e-shope nájdete rôzne varianty, ktoré sa ľahko inštalujú na stenu a poskytujú mačkám hodiny zábavy.

[shortcode id="66d5b38af9df29ffe958bc76" name="Blog - Catnip" layout="Single Product"]

Dentálna hračka - hryzacie tyčinky s catnipom

Pre kombináciu zábavy a starostlivosti o zuby ponúkame dentálne hračky , ktoré sú hryzacie tyčinky s prídavkom šanty mačacie. Tieto hračky nielenže zaisťujú zábavu, ale tiež pomáhajú udržiavať zuby vašej mačky zdravé a čisté.

[shortcode id="66d5b3f6f9df29ffe958bc83" name="Blog - Dentálna hračka s catnipom" layout="Single Product"]

Obrovská guľa zo šanty mačacia

Pokiaľ chcete vašej mačke dopriať niečo naozaj špeciálne, vyskúšajte obrovskú guľu zo šanty mačacej . Táto hračka je ideálna pre aktívne mačky, ktoré milujú skákať a hrať sa. Je to skvelý spôsob, ako podporiť ich prirodzené inštinkty a udržať ich v kondícii.

[shortcode id="66d5b44af9df29ffe958bc90" name="Blog - Obrovská catnip guľa" layout="Single Product"]

Pestujte si vlastnú mačaciu trávu

Pestovanie mačacej trávy doma je ľahké a zábavné! S našimi semienkami mačacej trávy a miskou na pestovanie si môžete vytvoriť vlastný zelený raj pre vašu mačku. Uvidíte, ako si vaša mačka užíva čerstvú trávu, zatiaľ čo vy budete mať radosť z toho, že jej poskytujete zdravú a prírodnú stravu.

[shortcode id="66d5b2e8f9df29ffe958bc65" name="Blog - Miska + Semená" layout="Carousel"]

Mačacia tráva a šanta mačacia sú skvelými doplnkami pre každého majiteľa mačky. Preskúmajte našu ponuku a doprajte svojmu miláčikovi to najlepšie!